Главно меню

НОВИНИ

Студентка на ФОЗ с престижна награда за бъдещи акушерки

Nagrada, Neviana Naneva, FOZ Akusherka - nagrada

По повод Международния ден на акушерката, 5 май, Медицинският университет в Пловдив бе домакин на Втория национален студентски форум, организиран съвместно от Алианса на българската акушерка и Факултета по обществено здраве. 

Събитието се радваше на голям интерес и премина при пълна зала. В рамките на форума, бъдещите акушерки изнесоха множество презентации, посветени на акушерските грижи. Те също така взеха участие в конкурс за есе на тема “Преподавател, който ме вдъхновява”. В специален сборник бяха публикувани 27 есета, написани от студенти по специалност “Акушерка” от медицински университети в цялата страна.

Сред номинираните три есета, първа награда бе присъдена на Невяна Нанева, студентка в трети курс във Факултета по обществено здраве “Проф. д-р Цекомир Воденичаров, дмн” към Медицинския университет – София. В конкурса се включиха и първокурсничките Мирела Пенчева, Ана-Мария Гъркова, Антония Баева, Катрин Антонова и Теодора Димитрова.

Nagrada, Neviana Naneva, FOZ Akusherka - nagrada, subitie

От страна на преподавателския състав на специалност “Акушерка” към Катедрата по здравни грижи на Факултета по обществено здраве при МУ-София, изразяваме своята признателност към нашите студенти. 

Те успяха да видят в нас не просто лектори и преподаватели, а ментори и приятели, които ще спомогнат за тяхното развитие не само като отлични професионалисти, но и ще ги мотивират и вдъхновяват да работят всеотдайно и с любов за своите пациенти.

ИЗДАТЕЛСТВО "ФОЗ"

e-mail:  press@foz.mu-sofia.bg

КОНТАКТИ

гр. София, ул. “Бяло море” №8 УМБАЛ “Царица Йоанна” – ИСУЛ ет. 5, 
тел. 02 9432 127

e-mail:  fph@foz.mu-sofia.bg

© Faculty of Public Health  2024          |            Защита на личните данни (GDPR)